Къде се намира датчика за за налягане на маслото ?
Известие
Collapse
No announcement yet.
Къде се намира датчика за маслото ?
Collapse
X
-
На главата от към челното стъкло, от страната на волана (ляв волан) - тумбест тип, един такъв.75 2.5 QV 08.86 г. - Ех...
155 1.7 07.93 г. - Сиромашки тунинг + JR filter + ниска - замина за скрап...
FIAT Tipo 1.6 12.93 г. 835С1.000 - вече 2.0 TS 8V Turbo с екстрите от горната...
Мненията са като задниците - всеки си има!
-
Първоначално публикувано от TRENDi Покажи съобщениеНа главата от към челното стъкло, от страната на волана (ляв волан) - тумбест тип, един такъв.
Даването на газ, води до пристрастяване!
Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
Volvo V50 2.0D by RuBig
Comment
-
Първоначално публикувано от Furious 155 Покажи съобщениес малко жълтичко откъм куплуга за включване.По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE
Comment
-
Толко ли ви мързи да направите 1 снимка, или да намерите един чертеж от менюъл бе
А ма ха
Това, че вашите не се чупят, не значи, че на други колеги колите им са здрави.ALFA ROMEO 164 2.0 Facelift
ALFA ROMEO 164 SUPER 2.5TD
Audi a6 2011 3.0 TDI Quattro
Mini Cooper 1.6 16V Turbo kit 1++hp
Comment
-
Първоначално публикувано от TRENDi Покажи съобщениеНа главата от към челното стъкло, от страната на волана (ляв волан) - тумбест тип, един такъв.sigpicFiat Grande Punto 1.3 Multijet Alfa Romeo 155 1.8TS 8V -SOLD
Comment
-
Първоначално публикувано от Iltcho Покажи съобщениеТолко ли ви мързи да направите 1 снимка, или да намерите един чертеж от менюъл бе
А ма ха
Това, че вашите не се чупят, не значи, че на други колеги колите им са здрави.Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
Comment
-
Хах, да. Bass даже ти е показал снимка на оригиналния датчик - този от Лада. Остава ти и един преходник за резба от 14 х 1.5 към 10 х 1 и натам само с 8-10 лв, при евентуалната му смърт, минаваш
.
75 2.5 QV 08.86 г. - Ех...
155 1.7 07.93 г. - Сиромашки тунинг + JR filter + ниска - замина за скрап...
FIAT Tipo 1.6 12.93 г. 835С1.000 - вече 2.0 TS 8V Turbo с екстрите от горната...
Мненията са като задниците - всеки си има!
Comment
-
Първоначално публикувано от TRENDi Покажи съобщениеХах, да. Bass даже ти е показал снимка на оригиналния датчик - този от Лада. Остава ти и един преходник за резба от 14 х 1.5 към 10 х 1 и натам само с 8-10 лв, при евентуалната му смърт, минаваш
.
След закупуване на оригинален датчик срещу сума, която ме е гнус да напиша, показваните на таблото стойности са идентични с тия от руския датчикМоже да е до калибрация на таблото, но мисълта ми е, че има сми от великата руска страна
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 16v Elegante+Sport MY.08
Alfa Romeo 155 1.8TS Sport MY.95
Comment
-
Първоначално публикувано от bass Покажи съобщениеМоя ладовски се предаде по-миналата седмица. Изкара към 2 години и нещо, зех го за 7 лева и дадох още 5 на стругар да пренареже резбата. През цялото време и аз, и всичкото монтьор имахме подозрения, че показва по-високо налягане от нормално, но какво се оказа:
След закупуване на оригинален датчик срещу сума, която ме е гнус да напиша, показваните на таблото стойности са идентични с тия от руския датчикМоже да е до калибрация на таблото, но мисълта ми е, че има сми от великата руска страна
То това ще е следваща грижа че сега по-голяма излезе...
Даването на газ, води до пристрастяване!
Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
Volvo V50 2.0D by RuBig
Comment
-
Първоначално публикувано от Furious 155 Покажи съобщениета откъде се купува тоя ладовия???
сигурно имат части за ладаНе о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ
Comment
-
Първоначално публикувано от Furious 155 Покажи съобщениеоткъде се купува тоя ладовия???
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 16v Elegante+Sport MY.08
Alfa Romeo 155 1.8TS Sport MY.95
Comment
Comment